Звездата от „50 нюанса сиво“ не остави нищо на въображението: Видя и се…

Дакота Джонсън преживява много хубав период

https://lifezone.bg/interesno/zvezdata-ot-50-nyuansa-sivo-ne-ostavi-nishto-na-vaobrazhenieto-vidya-i-se/136153 LifeZone.bg
Звездата от „50 нюанса сиво“ не остави нищо на въображението: Видя и се…

Дакота Джонсън преживява много хубав период

Звездата от „50 нюанса сиво“ подготвя сватба, а феновете нямат търпение да я видят в булчинска рокля. За сметка на това тя ги изненада, като се появи в рокля, която н остави нищо на въображението.

Актриста упорито залага на голите рокли. Някои се питат как ли ще се появи на сватбата си?

Слуховете се носят около една от любимите бохемски  двойки на Холивуд - Дакота Джонсън и Крис Мартин. Някои предполагат, че двойката се е отказала след седем години заедно, четири от които са прекарани в ангажименти от 2020 г. насам. Вътрешни лица обаче разкриват, че Джонсън просто изпитва студенина относно предстоящата си сватба с фронтмена на Coldplay. И не, не е заради известната бивша на Мартин - Гуинет Палтроу.

Тя обича Крис, но все още не е сигурна за брака. Виждала е твърде много такива, които завършват с развод. Майка ѝ, Мелани Грифит, е била омъжена три пъти, а баща ѝ, Дон Джонсън, се е оженил два пъти, така че тя се колебае дали да се реши на това. Тя не е булка беглец - просто не е сигурна, че бракът е за нея", казва вътрешен източник пред In Touch.

Източник: yahoo.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.