Mъжете от тези зодии са истински кошмар за жените

Някои зодиакални знаци могат да бъдат много сложни и объркващи в любовните взаимоотношения. Животът с тях е труден и непредсказуем. Колкото и да ги обичаш, в един момент се уморяваш от тежкия им характер и многото претенции.

Вижте кои мъже от зодиака могат да превърнат живота на една жена в истински кошмар:

Телец
Телците са романтични и емоционални. В началото на връзката те са истински благодат, но с течение на времето животът с тях става твърде напрегнат. Мъжете от тази зодия трудно си подреждат чувствата и емоциите често ги ръководят.

Могат да бъдат прекалено натоварващи за една жена заради нуждата си да бъдат обгрижвани.

Телците се нуждаят от непрекъснато уверение колко са специални и при най-малкото пренебрежение, стават агресивни и нападателни. Така стигат до грозни обиди, за които по-късно съжаляват.

Овен
Мъжът Овен може да направи живота на жената до него истинско фиаско. Той е твърде импулсивен, нервен и сприхав. Може да избухне за някоя дреболия и да направи скандал от нищото. Иска винаги да е номер едно и ако усети лек полъх на пренебрежение, става непоносим.

Овенът обича да контролира и смята, че знае всичко най-добре. Ако жената до него е с по-мек характер, той ще доминира във всяко отношение. Трудно му е да се съобразява с другите и обича сам да взима решенията.

Козирог
Мъжът Козирог е умен и амбициозен. Той обича да прави забележки, да критикува и съветва. В дългосрочните отношения рядко се радва на хармонични отношения. Жената до него трябва да е много търпелива и толерантна, за да има хармония във връзката. Ако и тя е с буен характер, трудно ще остареят заедно.

Козирогът е и сметкаджия. Той държи финансите си под строг контрол и не харчи излишно. Най-много обича да харчи пари за себе си. Не е особено щедър към близките си.