4 години след загубата: Милен Цветков е напълно забравен!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/4-godini-sled-zagubata-milen-cvetkov-e-napalno-zabraven/136602 LifeZone.bg
4 години след загубата: Милен Цветков е напълно забравен!

Никой не почете паметта на журналиста Милен Цветков на Черешова задушница

Гробът му в Боянските гробища остана самотен през деня. Това съобщи колегата му и светски репортер Антон Стефанов.

Той запалил свещичка в памет на татко си и сторил същото за Милен Цветков, който бил в съседен гроб.

Той е потресен, че неговите приятели са го забравили напълно. Не го помнят нито трите му жени, както и двете му деца.

Голямата му щерка от години живее в чужбина, заедно с майка си. Но втората му жена, от която има син, също го е забравила. С къса памет се оказа и последната му жена, нумероложката Милена Иванова. Паметта й стигна дотам, че да бере дивиденти единствено при издаването на книгата си.

„Милен бе много различен от това, което беше на екран. Тих, улегнал, знаеше какво иска, с балансирано поведение.Беше изморен да се бори с неправдите.

Но бе любещ,много мил, имаше нужда да дава и да получава любов“, редеше омайни слова в началото, непосредствено след катастрофата Милена, за да събере голяма доза известност.

Известният журналист загина на 20 април 2020 година на кръстовище, пометен от пиян наркоман. И изглежда е напълно забравен от всички.

„Аз не бях в една компания с Милен, нито толкова близък с него. Дори отказвах да гостувам в предаването му! Дано приятелите му да не са го забравили. Защото той е човек, който трябва да помним“, съкрушен е Антон Стефанов.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.