53-годишната Хедър Греъм: Радвам се на решението си да нямам деца!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/53-godishnata-hedar-gream-radvam-se-na-reshenieto-si-da-nyamam-deca/110016 LifeZone.bg
53-годишната Хедър Греъм: Радвам се на решението си да нямам деца!

53-годишната актриса Хедър Греъм е доволна от взетото решение

Не всички жени виждат бъдещето си в майчинство и холивудската актриса е една от тях. Тя е доволна, че е взела решение да няма деца.

Честността й да признава това я прави още по-възхитителна. В момента тя се среща със сноубордиста Джон де Нойвил.

„Взех решение да нямам деца и това е идеалното решение, което съм правила в живота. Чувствам се свободна, като нямам деца. Спя много и това е добре“, споделя актрисата.

Хедър е убедена, че Вселената ти дава нещо или някого, за когото да се грижиш. Затова цялата си енергия тя е насочила на работата си зад камера, занимава се още с продуциране, като и с писане, също с режисиране. А нещото, за което се грижи, това е професията й.

53-годишната актриса признава, че понякога в занаята й на актриса й е трудно, но пък й носи огромно удовлетворение.

Звездата вярва, че това, което ни е писано, ще ни се случи, независимо от нашите желания и амбиции.

Хедър твърди, че с напредване на възрастта става все по-взискателна към енергията, която я заобикаля. Затова иска да има в обкръжението си хора, които я обичат и подкрепят. А най-важната й цел занапред е да се наслаждава на живота.

 

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.