92-годишният Рупърт Мърдок развали годежа!Отказа да се жени за пети път

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/92-godishniyat-rupart-mardok-razvali-godezhaotkaza-da-se-zheni-za-peti-pat/54264 LifeZone.bg
92-годишният Рупърт Мърдок развали годежа!Отказа да се жени за пети път

Милиардерът Рупърт Мърдок обяви само преди четиринадесет дни, че отново минава под венчило

Медийният магнат, притежаващ маститата вестникарска компания  "Нюз корп" обаче е развалил годежа и то само един месец, след като го обяви лично в социалните мрежи.

Медийният магнат от Австралия  и натурализиран американец имаше намерение да мине под венчило с 66-годишната Ан Лесли Смит.

През март Мърдок обяви в един от вестниците в медийната си компания, които притежава, че ще се е сгодил за Ан. Той предложил на бъдещата си жена на Свети Патрик. Празникът се тачи на 17 март.

Близки до милиардерът твърдят, че Рупърт Мърдок изненадващо е развалил годежа си.Милиардерът се почувствал неудобно от факта, че бъдещата му съпруга имала евангелистки възгледи.

Сватбата на милиардера и петата по ред жена трябваше да се вдигне през летните месеци на 2023 година. Със съпруга номер четири милиардерът, моделът от Америка  Джери Хол, той се разведе през август , 2022.Те бяха семейство само шест години.

Богатството на медийния магнат е оценено на 17 милиарда щатски долара. Милиардерът е минавал четири пъти под венчило, но браковете му са се провалили. Един от тях е със стюардесата Патриша Букър, с журналистката Анна Ман, получила след развода един милиард в зелено, твърди мълвата. Минал е под венчило и с предприемачката Уенди Денг.

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.