Ако един мъж прави тези 6 неща, той не те взима насериозно

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ako-edin-mazh-pravi-tezi-6-neshta-toy-ne-te-vzima-naseriozno/44345 LifeZone.bg
Ако един мъж прави тези 6 неща, той не те взима насериозно
Фините знаци, че той е с вас само заради външния ви вид
 

В началото на връзката сте и не можеш да прецениш неговите намерения? Срещнахте се няколко пъти, но той ти дава противоречиви сигнали? Флиртува с теб, но не те кани на среща? Какво се крие зад това?

Ако един мъж прави тези 6 неща, той не те взима насериозно:

  1. Той твърди, че не иска връзка, но не спира да те търси

Харесваш го като мъж и с право – той е симпатичен, галантен и се облича добре. Умее да те въвлича в интересни разговори и ти започваш да се влюбваш.

От самото начало обаче той заявява, че точно сега не иска връзка. Въпреки това те търси, иска да се срещате и на теб малко ти трябва да се увлечеш.

Твърде вероятно е той наистина да не иска сериозни отношения и просто да се забавлява. Не е никак трудно да разбереш как ще свърши всичко това.

  1. Той флиртува, но не те кани на среща

Той се закача с теб от доста време – прави ти комплименти, опитва се да те разсмее, отделя ти специално внимание. Можеш да се закълнеш, че те харесва, но се питаш защо тогава не те кани на среща.

Никак не е изключено той да е сериозно ангажиран с друга. Възможно е и просто да флиртува с теб, но да смята, че не си подхождате. Каквато и да е причината, мъжете обикновено не постъпват така, когато наистина искат да бъдат с една жена.

  1. Току-що се е разделил със сериозната си приятелка и иска само да пробва докъде може да стигне с теб

Той все още е емоционално обременен. Бившата му ангажира мислите му повече, отколкото можеш да си представиш. Отгоре на всичко, той не крие, че сега му се живее и иска да се порадва на свободата си. А ти пък не спираш да се надяваш да го накараш да се влюби.

  1. Не излиза с теб на публично място

Срещате се винаги у тях. Никога не сте излизали навън заедно като нормалните двойки. Разбира се, не познаваш и приятелите му, а какво остава за близките му.

  1. Винаги ти си инициатор на срещите ви

Ако му се обадиш и пожелаеш да се видите, той ще се съгласи, но винаги ти си инициаторът на срещите.

  1. Закача се пред теб с други жени

Той не се притеснява да флиртува с други жени пред теб. Обича да разказва всякакви истории за любовните си завоевания, от които ти настръхват косите.

Ако всичко това ти звучи познато, не се съмнявай в намеренията му. Той определено не те взима насериозно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.