Ако котката прави това! Не се съмнявайте, обича ви

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ako-kotkata-pravi-tova-ne-se-samnyavayte-obicha-vi/133361 LifeZone.bg
Ако котката прави това! Не се съмнявайте, обича ви

Всеки стопанин на котки знае колко са капризни тези същества

Ако имате домашен любимец котка никога не сте сигурни дали ви обича или ви търси само, за да я нахраните.

Мъркащите писани са териториални животни. И щом прекрачат прага на дома ви, това вече е  тяхна територия. И не те, а вие сте на нейното место. Но въпреки всичко котката ви обича и го показва по различни начина.

Ако котката все гледа да е близо до вас, влиза и излиза в помещението, където сте вие, следи ви от разстояние. Бъдете сигурни, вие сте сред любимите й хора и и сак да е до вас.

Дои да не ви позволява често да я галите или да я гушкате бъдете сигурни, следват ли ви непрекъснато, това показва любов и привързаност.

Ако котката се взира дълго във вас и сякаш ви намига, като бавно отваря и затваря очи, това говори за следното. Бъдете сигурни, че мъркащия ви приятел ви вярва и се грижи за вас. Ако му отговорите по същия начин, това на неговия език означава, че също го целувате.

Видите ли мъркащия си приятел да се търкаля на пода и да показва корема си, най-уязвимото си място, бъдете сигурни, много ви обича и ви има пълно доверие. Котката изразява любовта си и когато силно бута главата си във вас.

Източник: dogsandcats.bg, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.