Алекс Богданска показа истинското си лице:Пак си хвана чичак!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/aleks-bogdanska-pokaza-istinskoto-si-licepak-si-hvana-chichak/52835 LifeZone.bg
Алекс Богданска показа истинското си лице:Пак си хвана чичак!

Алекс Богданска показа истинското си лице

Моделката се разведе с Дани Петканов и дълго време ближеше рани от развода си. Тя твърдеше, че тежко приела раздялата  и не очаквала подобен крах в семейството й. Надявала се на второ дете от мъжа си, но Лудия репортер я изненадал с молба за развод.

Дани Петканов разкри, че причината да се разделят била прекалената амбициозност на Алекс и непрекъснатото й ръчкане да се труди неуморно.

Това така ударило по мъжкото му его, че той предпочел да се разделят, отколкото да се тормози повече.

Двамата дори показаха, че заедно почиват на екзотични дестинации. И мнозина от феновете им заподозряха, че вероятно раздялата им е пиар. Защото не веднъж и два пъти двойката използва този трик, за да увеличи популярността си.

Наред с тези напъни Алекс Богданска не спира да демонстрира, че е скромна и благочестива, и  от старата й същност на палавница няма и помен.

Но последното й фукане накара мнозина да видят лицето, което моделката упорито крие от известно време.Без да й пука, че народа тъне в мизерия тя сподели какво хапва за вечеря. Миди Сен Жак, трюфели, агнешко от Нова Зеландия са само част от глезотиите, които стрували 350 лева.

„Не се сдържа да се похвалиш с вечерята, която новото ти гадже чичак ти е осигурило. И после се оплакваш, че търсиш само истинска любов“, попиляха я в нета.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.