Алекс Богданска за Теди Велинова: Не мога да й простя обидата!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/aleks-bogdanska-za-tedi-velinova-ne-moga-da-y-prostya-obidata/126653 LifeZone.bg
Алекс Богданска за Теди Велинова: Не мога да й простя обидата!

Алекс Богданска още не може да прости на Теди Велинова

Двете са в един бранш, но модата не ги е скарала. Нито пък работните им ангажименти са се преплели и едната да й  е откраднала клиентите.Или пък бизнес ангажиментите.

Алекс Богданска и бившата на д-р Енчев не са и балдъзи, тоест да се въргаляли с един и същи мъж, както е модерно напоследък.

Причината е конкурса на Мис България. Не, двете дами не са състезавали в един и същи конкурс, нито едната е откраднала титлата на другата.

Просто Теди Велинова е направила изказване за участието на Алекс Богданска в конкурса, което половинката на Лудия репортер не може да забрави и до днес.

То я потресло, а тя не може да забрави гаврата и до днес.

„Е как толкова висока жена ще участва в конкурса? Та тя е висока като някой жираф“, изстреляла Теди Велинова, като го направила пред Алекс Богданска.

„Каза ми го в лицето и дори не се извини. И до ден-днешен не мога да й простя обидата!“, все още е засегната Александра Богданска.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.