Алисия храни не само Валерко, но ще плаща и на снахата!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/alisiya-hrani-ne-samo-valerko-no-shte-plashta-i-na-snahata/133643 LifeZone.bg
Алисия храни не само Валерко, но ще плаща и на снахата!

Алисия прави всичко синът й Валери-младши да се чувства щастлив

Тя приела с отворени обятия кандидат-снахата Ивет Кочова, въпреки че младите са още зелени, но пък влюбени. Припомняме, че

Валерко падна на колене пред красивата Ивет на Малдивите, където ги заведе мама Алисия. Така той направи любимата си годеница и по всичко личи, че си е „загубил ума по нея“.

Но за да не говорят хората, че Ивет е на издръжка изцяло на сина й, Алисия решила да й даде малко самочувствие, че сама си вади хляба. Но пък, от друга страна, Валерко също няма доходи, понеже е ученик.

Затова певицата взела избраницата на сина си при нея на работа, въпреки че нямала нужда от рекламно лице. Момичето е наето като модел от фирмата за дрехи на певицата, като снима фотосесии веднъж или два пъти месечна.

Срещу това ще получава възнаграждение на месец от два бона и тлъсти бонуси, ако фотосесиите се проточат по-дълго време. 

„Алисия обожава снахата и двете са като приятелки. Тя много обича Валерко и иска той да е щастлив“, доверяват източници.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.