Алисия удари всички в земята! Виж в какъв палат се шири (Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/alisiya-udari-vsichki-v-zemyata-vizh-v-kakav-palat-se-shiri-snimki/132057 LifeZone.bg
Алисия удари всички в земята! Виж в какъв палат се шири (Снимки)

Алисия удари всички в земята!

Поп фолк дивата не е от най-вървежните чалгарки, но от година живее в палат за милиони в столичния квартал „София парк“.

Преди дни домът на вакарелката бе претършуван от тежковъоръжени полицаи, които провеждали акция срещу митичния крал на контрабандата-Николай Николов-Паскал.

Ченгетата имали информация, че там може да се укриват членове от престъпната банда на Паскал. Една от претърсените къщи била на поп фолк дивата.

След като показаха къщата й заради скандалната ситуация, феновете на Ася, както се казва по паспорт певицата, се питат откъде има пари за толкова скъп имот. Оказва се, че чалгарката била доста предвидлива и закупила имота преди рязкото покачване на цените.

Бившата на вечните баджанаци Валери Божинов и  Ники Михайлов спестявала от хонорарите, които влагала в къщата.

На месец певачката прибирала чисто по 60 бона, като не си купувала скъпи парцалки и не ходела по екзотични ваканции, а всичко влагала в покупката. Отделно вложила милион за дизайнерско обзавеждане на палата си.

Преди да заживее в тузарската къща, певицата обитаваше в баровския столичен квартал „Изток“. Той й бе дарен от Валери Божинов, след като го дари със син Валерко, а  и получаваше щедра издръжка от футболиста.

А за подаръците Алисия разчита на богатите си гаджета, които винаги били щедри към нея.

Източник: Лупа.бг, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.