Алпиецът Алберт Попов сбъдна най-великото си постижение на Цветница

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/alpiecat-albert-popov-sbadna-nay-velikoto-si-postizhenie-na-cvetnica/54568 LifeZone.bg
Алпиецът Алберт Попов сбъдна най-великото си постижение на Цветница

Алберт Попов сбъдна най-великото си постижение

Ски алпиецът ни стана татко за първи път. Той  и съпругата му Деница ставаха родители на момиченце. То се поява на бял свят точно на Цветница,  а щастливите мама и татко му дадоха името Кая.

Малката принцеса се роди с идеални мерки,  а фенове и близки пожелават на семейството здраве, щастие  и малката да ги радва, дори да задмине успехите на татко си.

Алберт Попов стана татко на 26, но не изостана и в кариерата.

Много силна се оказа 2023 година за най-добрия ни състезател в ски алпийските дисциплини.

Българският състезател имаше изключително силен сезон в Световната купа по ски-алпийски дисциплини. На 15-то място завърши той гигантския слалом.

Пикът на кариерата му обаче бе, след като се качи на скамейката на Световната купа, ставайки трети в надпреварата в  Палисейдс Тахо (САЩ).

Алпиецът обаче е категоричен, че може да постигне още повече, като подобри собствения си рекорд.

„Малкото човече преобърна живота ми. Но изпълних детската си мечта да се кача на световния подиум. Надявам се следващият сезон да е още по-добър, като засилим подготовката и изпълнихме поставените цели.Пожелавам се здраве и да имаме нужната подготовка, за да имаме още по-добре резултати през следващия зимен сезон“, заяви топ алпиецът ни.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.