Амбър Хърд била компаньонка преди да се запознае с Джони Деп (Пикантни подробности от миналото й)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ambar-hard-bila-kompanyonka-predi-da-se-zapoznae-s-dzhoni-dep-pikantni-podrobnosti-ot-minaloto-y/44361 LifeZone.bg
Амбър Хърд била компаньонка преди да се запознае с Джони Деп (Пикантни подробности от миналото й)
Лъснаха нови пикантни подробности от предишния живот на бившата съпруга на Карибския пират

Амбър Хърд била момиче на повикване, стана ясно от нова информация за актрисата. В която се разкрива каква е била в предишния живот  бившата 36-годишна половинка на Джони Деп.

Въпреки факта, че съдебният процес между Амбър и Джони приключи в началото на лятото, нови подробности от личния им живот все още излизат в мрежжата. Този път журналистите успяха да получат съдебни документи, използвани от адвокатите на Деп.

В материалите по делото се казва, че няколко години преди да срещне Джони, актрисата е работила като танцьорка. Адвокатите разбраха  още, че тя е била и компаньонка. Екипът на Деп се опита да използва голите снимки на Хърд, но представителите на звездата от „Аквамен“ ги отхвърлиха.

 
Пред съда актрисата се прави на света вода ненапита

Феновете на актьора останаха ужасени от документите, които видяха. „И тази жена се правеше на светица?“, „Преди да срещне Деп, тя беше никоя. Той я направи такава, каквато е в момента, и това е нейната благодарност?“, „Но тя винаги знае какво може да направи, за да изкарва прехраната си, в случай на провал във филмите“, коментират феновете на Джони Деп.

За щастие на Деп, всички тези доказателства не са му били нужни в процеса. Актьорът си спечели делото за клевета. Сега Амбър трябва да плати на бившия си съпруг над 8 милиона долара и се чуди от къде да ги вземе.

Източник: life.dip.org

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.