Ами сега? Деси Банова лудна по млад красавец! История ли е вече Росен Плевнелиев (Фото)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ami-sega-desi-banova-ludna-po-mlad-krasavec-istoriya-li-e-veche-rosen-plevneliev-foto/135537 LifeZone.bg
Ами сега? Деси Банова лудна по млад красавец! История ли е вече Росен Плевнелиев (Фото)

Деси Банова и бившият президент Росен Плевнелиев вече са семейство от няколко години. Двойката има и общ син. Но преди дни екс синоптичката и настояща водеща призна нещо, което втрещи мнозина.

Дали казаното от нея се хареса и на съпруга й, Росен Плевнелиев, чудят се в нета. Та Деси Банова в прав текст заяви, че е луд фен и много харесва голямата гръцка звезда Никос Вертис. Дори замина за Гърция, за да прави интервю с него.

И не само го харесва като музикант, ами и като мъж, дори му го каза директно в лицето.

Банова е на 44, а Вертис на 48 и наистина е зашеметяващ мъжки екземпляр. И да не си кривим душата, не само е по-млад от Плевнелиев, ами и изглежда доста по-добре от него.

А подмятанията и намиганията в нета са заради това, че преди да стане законна съпруга на бившия президент, Десито бе голяма палавница. Имаше няколко любовни забежки с известни мъже, включително и с Митко Бербатов.

„Ако моята жена каже в лицето на друг колко го харесва и така да го гледа, и да му се усмихва насреща, доста ще се притесня. Не знам какво му е на Плевнелиев,ама да я кротне тази Деси! Кой знае дали не са имали нещо зад кулисите с гръцкия певец“, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.