Андреа напълно шашна феновете си с това признание!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/andrea-napalno-shashna-fenovete-si-s-tova-priznanie/131993 LifeZone.bg
Андреа напълно шашна феновете си с това признание!

Андреа втрещи мрежата с това изказване

Досега всички мислеха, че психичните й проблеми и драми се дължат на раздялата й с Кубрат Пулев. Връзката им продължи тринадесет години, но накрая боксьорът направи деца на друга.

Само че певицата разби мита, че за нейното състояние вина има само и единствено Кобрата. Оказа се, че причините са много по-дълбоки и те се коренят още в детството й.

Затова загатна самата Андреа, като шокира феновете си с един въпрос. Тя ги попита знаят ли какво става с малките момиченца, на които им е забранено да изживяват емоциите си в детството си. След което чалгарката размаха флаконите с лекарствата, с които се лекува от психичните проблеми.

И обясни, че им се случва подобно нещо.

Безспорно Андреа е напълно права за това, но пък остана въпросът какво се е случвало в семейството й. Певицата винаги се е хвалела с фамилията си, а сега става ясно, че крие някакви проблеми от детството.

Наистина Андреа е правила много неща, които се приемат отстрани като неадекватни и има недотам нормални изказвания, за които става ясно, че причината не е само Кобрата.

Нищо чудно нещата да са започнали още от детството, а с напредване на възрастта й да ескалират. Но кой е виновен за тази ситуация, певицата не разкрива.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.