Андреа се видя в чудо!Хейтъри я попиляха за токчетата(Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/andrea-se-vidya-v-chudoheytari-ya-popilyaha-za-tokchetatasnimki/123641 LifeZone.bg
Андреа се видя в чудо!Хейтъри я попиляха за токчетата(Снимки)

Андреа отново попадна под прицела на хейтърите

Този път атаката предизвика високите й токчета. И не защото се бе барнала така, с изискан тоалет и в тузарски ресторант, гарнирано с високи точкета,което би било разбираемо. А защото фолкаджийката се с високи токчета влизаше в басейн, вероятно някъде в чужбина.

На това предизвика серия от негативни коментари. А на фотото, където Андреа се бе щракнала, изумена жена я гледаше от шезлонга как влиза в басейна с високте си токчета.

Бившата на Кобрата се бе щракнала по съблазителен син бански, което не е новост за нея. А и прекалено фината й фигура също е в способностите на поп фолк певицата, защото тя обича фотошопа да играе яко по тялото й.

Този път обаче не програмката за разкрасяване, а сребристият сандал с високи токчета и чаша с червено вино в ръката предизвика бум от скандални коментари.

Чекненето, което е вече като запазена марка за Андреа, също провокира реакцията на хейтърите.

„Ама с токчета не се влиза в басейн, нито се пие червено вино в горещините, дори тези елементарни неща не знаеш“,“Чекни се колкото искаш, нищо красиво няма в това.

Кобрата печели турнири, има две деца, на тебе само сеир да правиш ти остана“,“Не разбра ли, че олекваш с тези евтини номерца. Вземи се в ръце и прави по-адекватни неща“, захапаха я хейтърите.

Източник: Хотнюз

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.