Антонио призна: Имал ли е интимна връзка с Азис?

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/antonio-prizna-imal-li-e-intimna-vrazka-s-azis/127932 LifeZone.bg
Антонио призна: Имал ли е интимна връзка с Азис?

Младата надежда в поп фолка Антонио изплю камъчето

Около името му се завъртя скандал, че той  е бил интимен с Краля на поп фолка Азис.

Това се подплати яко със снимки в социалната мрежа, както и с общата си песен. В дуета двамата включиха и любимката на Костибродския славей Галена.

За връзката си двамата признаха в началото на годината, като дори си пуснаха обща снимка, на която са прегърнали.

А през лятото тръгна слухът, че Азис и Антонио са се разделили. Като Азис прекарала лятото си в луксозната къща на морето, като от Антонио нямаше и следа. Други негови колеги го посещаваха, но не и младия певец.

Наскоро Антонио проговори дали наистина са били интимни с Азис.

„Никога не съм бил интимен с Азис. Нарочно провокирахме този г@й скандал, заради рекламата. Но с него никога не сме спали заедно. Той ме съветва,  а аз се вслушвам в неговите наставления. Уважавам го много, дори си го обичкам“, заяви Антонио.

Малцина обаче бяха тези, които повярваха на думите му. По-вероятно е Азис наистина да го е изгонил  и натирил,  а за да си запази достойнството и имиджа, Антонио да отрича близостта си с по-големия си колега, подозират в мрежата.

Източник: Лупа, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.