Асен Блатечки с изненадващ обра! Вдига ли сватба с Елеонора

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/asen-blatechki-s-iznenadvasht-obra-vdiga-li-svatba-s-eleonora/144296 LifeZone.bg
Асен Блатечки с изненадващ обра! Вдига ли сватба с Елеонора

Не само видимо, но и по поведение Асен Блатечки вече не е същия

След две жени и две деца от тях, той е „като изгубил главата си“ по новата си любов Елеонора Янакиева.

По всичко личи, че двамата са се намерили. Винаги пестелив на думи за личния си живот, Блатечки сега с охота разкрива нови и нови подробности за новата си жена.

Червенокосата финансистка тотално е взела не само ума, но и вниманието, пък и любовта му. „Братът на вятъра“ така се е кротнал, че е неузнаваем. Той вече не само не търчи по фусти, ами ходи след нея като вярно кученце.

И направи нещо, което не го направи с двете си жени, които му родиха деца. Нито с режисьорката Катерина Горанова, която го дари с щерка, нито с модела и актрисата Диляна Попова, която му роди син. Той се сгоди с Елеонора лятото, на морето.

И не спира да повтаря, че тя е „неговата жена, с която си разбират във всичко-в хобитата, начина на живота, нещата, които харесват и  обичат да правят. Абе, във всичко…не спира да повтаря актьора.

На въпрос дали скоро ще се женят обаче той изненада с отговора.

„Ами няма да кажа! Да се чудите  и да гадаете, каква аджеба, ще се случи!, намига дяволито актьора.

Близки до двойката обаче твърдят, че сватба ще има и тя ще е догодина.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.