Аштън Къчър си посипа главата с пепел: Ето какво призна за Деми Мур!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/ashtan-kachar-si-posipa-glavata-s-pepel-eto-kakvo-prizna-za-demi-mur/51909 LifeZone.bg
Аштън Къчър си посипа главата с пепел: Ето какво призна за Деми Мур!

Аштън Къчър призна нещо много лично

Холивудската звезда е категоричен, че разводът за него е означавал пълен провал. Така се почувствал, след като официално  се разделил с първата си съпруга Деми Мур. 44-годишният актьор бе женене за 60-годишната Деми Мур в периода от 2005 до 2013 година. Но две години преди това те се разделиха, като по-късно официализирали раздялата си.

Деми Мур била майка на три деца, когато срещнала секссимвола. Тогава, на 26, киноактьорът признава, че му било трудно да носи отговорност за трите й деца, тогава на 8,10 и 12 години, от Брус Уилис.

Но въпреки раздялата си с нея, той продължавал да поддържа приятелски отношения с Румър, Скаут и Талула.

Бившите съпрузи се опитали да имат собствено дете, но Деми Мур абортирала в шестия месец.Това било крайно болезнено за него.

Аштън Къчър твърди, че не таи лоши чувства към бившата си, въпреки автобиографичната й книга, издадена през 2019 година. В нея Деми Мур описва двете тройки, в които участвали с Къчър. И го обвинява, че той й е повлиял отново да започне да пие, след като години наред водила борба с този опасен порок.

След това  Аштън Къчър среща Мила Кунис. С актрисата се женят през 2015 година и имат две деца, на 8 и 6 години.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.