Астрологът Павел Глоба: 2024 година ще се тресе от промени!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/astrologat-pavel-globa-2024-godina-shte-se-trese-ot-promeni/124331 LifeZone.bg
Астрологът Павел Глоба: 2024 година ще се тресе от промени!

Павел Глоба е смятан за гуруто на астрологията

Прогнозите му са точни и почти винаги се сбъдват. За него казват, че лично е съветвал президента Владимир Путин. Той е предвидил с точност значими световни събития.

За 2024 година най-общо казва, че ще се тресе от промени. Това е заради гигантите на Слънчевата система, разположението на планетите Юпитер и Сатурн, което вещае промени.

Те засягат различни области. Няма да бъдат прескочени климата, икономиката и политиката.

Павел Глоба предвижда войната с Украйна да продължи, но няма да се развие благоприятно за страната. И до две години Украйна ще спре да съществува в този вид.

Зимата на 2024 година ще мине под егидата на нови изобретения и открития, докато пролета ще е по-спокойна.

Астрологът предупреждава, че годината на Зеления дървен дракон може да ни донесе пандемия, по-страшна и от тази на Ковид-19.Препоръката му е да се грижим за здравето си.

Астрологът на Путин обещава благоприятен януари за всички знаци от зодиака. Козирозите може да загубят работата си и да ги налегне безпаричие.

Докато Малък Сечко ще донесе на зодиите емоционална нестабилност и куп проблеми.Март ще е идеален за бизнес, а април-за решаване на семейни неприятности.

Май ни носи неочаквани разходи, юни-скандали и напрежение.Юли ще е перфектен за сватби а август-за почивка.Септември ще е спокоен, а от началото на октомври-настъпва най-страшният период за всички зодии, финансови проблеми.

Ноември може да ни донесе проблеми със здравето, а последният месец-драматични обрати.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.