Астроложката Силва Дончева: Черни облаци надвисват над Доналд Тръмп!(Какво предстои за България)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/astrolozhkata-silva-doncheva-cherni-oblaci-nadvisvat-nad-donald-trampkakvo-predstoi-za-balgariya/131263 LifeZone.bg
Астроложката Силва Дончева: Черни облаци надвисват над Доналд Тръмп!(Какво предстои за България)

Астроложката Силва Дончева е известна с точните си прогнози

Тя предупреждава, че над Доналд Тръмп са надвиснали „черни облаци“. Милиардерът  и шоумен вече гледа за втория си мандат като президент в Белия дом. Само че гадателката съветва той да внимава при този път към властта.

Той не се спря и не се стресна от серията съдебни дела срещу него. В тази връзка Дончева предупреждава да не го последва трагичната съдба на Джон Кенеди.

Тя сочи и кои са евентуалните поръчители на покушението. Силва Дончева твърди, че това може да са илюминати, както и сътрудници на извънземни, които обаче са зли и ще сътворят зло срещу Тръмп.

Астрологът посочва и  евентуалната дата около покушението на Тръмп и това може да се случи около рождената му дата на 14 юни.

Като Зодия Близнаци той  е доста гъвкав. Само че вероятността да му се случат лоши неща около рождения му ден са големи. Дончева предупреждава също да е много внимателен и през месеците април и май.

Дончева прогнозира още, че тази година ще е последната спокойна за нас. Следващата година твърди, че ще има бунтове в цяла Европа заради влошения стандарт на живот.

Марс влиза в Скорпион за две години, което ще предизвика и сътресения в мюсюлманския свят. А това ще предизвика трус в Германия и Франция, където живеят бежанци с мюсюлманска религия.

Източник: Ретро

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.