Айлин Бобева тотално превъртя: Харесвала лошите и груби мъже

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/aylin-bobeva-totalno-prevartya-haresvala-loshite-i-grubi-mazhe/110059 LifeZone.bg
Айлин Бобева тотално превъртя: Харесвала лошите и груби мъже

Айлин Бобева напълно превъртя

Каратистката, която два пъти атакува „Ергенът“ отново шашна аудиторията. Преди време тя се бе изказала в нета за любовните си похождения с по-големи мъже и какви точно техни „дреболии“ харесва. Сега успя два пъти да влезе в любовното предаване, след като първия път ергенът Евгени Генчев я изрита.

Вторият път, по думите й, да му докаже и да му се обясни в любов. Сега обаче момата, вече извън формата, запя коренно различна песен.

Била влезнала в риалити предаването, за да увеличи броя на клиентите си. Тя заработвала като модел и след участието й в предаването, имала повече работа. Изобщо отрече, че е влюбена в пианиста, каквито ги къдреше вътре в „Ергенът“.

„Не че преди нямах ангажименти, но сега те се увеличиха, имам значително повече клиенти.Предимно работя в Инстаграм“, не спира да се хвали Айлин.

След което разкри какъв типаж мъже харесва, а думите й накараха мнозина да се запитат наред ли е „центровката й в главата“.

Защото тези, които харесвала, се държали с нея все едно била „магистралка“, без грам уважение, да не говорим за искрена любов или да получава някакви жестове от тях.

„Хем не ща да се държат с мен неуважително, хем ми харесва….Да има страст, дърпане, заигравка. Харесвам лошите момчета, с добрите бързо ми доскучава“, призна ергенката.

А в мрежата я посъветваха да не се ожалва, защото сама си забърква кашите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.