Башар Рахал удари джакпота след бившата: С новата са лудо влюбени!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/bashar-rahal-udari-dzhakpota-sled-bivshata-s-novata-sa-ludo-vlyubeni/144188 LifeZone.bg
Башар Рахал удари джакпота след бившата: С новата са лудо влюбени!

Башар Рахал удари джакпота с новата си любов

След раздялата с Райна Караянева той  е лудо влюбен в по-младата си колежка Любомира Башева.

Райна не само изцеди спестяванията му, но и не спираше да му слага рога. Съдбата обаче го възнагради с нова любов, която  е била много близо до него.

Бившата на Башар- Райна, роди бебе много скоро след раздялата с него. Тя има дете от ортопеда Стефан Церовски. Но както всичко на този свят се връща, така и прелюбодейката попадна на мъж, който е коцкар. За лекаря е известно, че хойка и вероятно дори раждането на дете не го е спряло да преследва страстта си.

С днешна дата Райна май сама се грижи за детето си, докато мъжа й е „зает“ да гони фусти, шушукат техни общи познати.

Докато Башар Рахал и Любомира са на крилете на любовта.Последно двойката се показа при честването на 50-тото издание на представлението „Отблизо“, където играят заедно с Луиза Григорова и Александър Сано.

Четиримата се снимаха  в столично заведение, където се почерпили за празнуването на юбилейното представление. На фотото се вижда, че Башар и Любомира не се отделят един от друг.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.