Бившата на Борис Солтарийски проговори за развода им! И скри новия си мъж

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/bivshata-na-boris-soltariyski-progovori-za-razvoda-im-i-skri-noviya-si-mazh/123787 LifeZone.bg
Бившата на Борис Солтарийски проговори за развода им! И скри новия си мъж

Бившата съпруга на Борис Солтарийски проговори за развода си с Боцко

Двамата с вокалиста на Ку-ку бенд обаче се разделили без скандали. Причината се оказала прекалената заетост на екс мъжа й в предаването на Слави Трифонов.Певецът на Слави бил здраво свързан с работодателя си и не поемал никаква инициатива да захване нова работа или нов бизнес.

Той все по-малко се задържал в къщи, заради прекомерната си заетост  и отделял по-малко време на съпругата и дъщеричката им. В един момент това дошло в повече на Аделина и тя решила да търси своето място под слънцето.

И бившата Аделина Солтарийска, вече настояща Димитрова намерила щастието чак в Америка. Тя бързо се разведе и отново се омъжи за нашенец, който живее и върти бизнес зад океана.

Тя обаче е много благодарна на бившия си, понеже Боцко се съграсил дъщеря им да живее заедно с майка си в Америка.

„Борис постъпи много благородно, за което му благодаря. Тук дъщеря ни ще живее по-спокойно, а и ще получи по-добро образование и реализация“, обясни чаровната Аделина.

А двамата с Боцко се разделили, защото вече харесвали различни неща и приоритети, а и привличането вече го нямало. Но Аделина упорито крие новия си мъж.За него казва само, че е „добър, грижовен и  много сърцат“.

Източник: Хотнюз

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.