Бившата на Юксел Кадриев неузнаваема:Няма по-щастлива от нея!(Фото)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/bivshata-na-yuksel-kadriev-neuznavaemanyama-po-shtastliva-ot-neyafoto/51946 LifeZone.bg
Бившата на Юксел Кадриев неузнаваема:Няма по-щастлива от нея!(Фото)

Бившата съпруга на Юксел Кадриев е неузнаваема

47-годишна Бонка цъфти и в личен план, и във финансово измерение. След като се раздели с новинара, бившата оперна певица буквално е неузнаваема.

Тя изкарва прехраната си като съдия по кучешки турнири.

Бонка има съпруг номер две и стана, от негова страна, баба. Етническият унгарец Янош Ласло също има дъщеря от предишната си връзка. Неговата щерка Уна го дари с внучка по време на пандемията, през 2021 година.Бонка с голяма любов се грижела за малката принцеса и прекарва доста от времето си с нея.

Тя и 55-годишният Янош живеят в сръбския град Суботица, съвсем близко до границата с Унгария. Областта е населена с маджари и там официалния език е унгарския. Районът е неразделна част от Австро-унгарската империя, много години подред.

Дъщерята на Бонка и Юксел Кадриев учи в Нов български университет. Опърничавото момиче, което създаде много главоболия на татко си, вече набляга над учебниците и сериозно се е захванала с начинанието си.

Доскоро Габриела пилеше нервите на Юки, като дори се тунингова и заприлича на поп фолк певица. В един момент известния й баща бе вдигнал ръце от нея, но сега изглежда нещата са се нормализирали. А след скандалния развод и „киримите“ ризи, Бонка и Юксел вече са „заровили томахавките“.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.