Бившият на Мариана Попова диша във врата на Лео Бианки!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/bivshiyat-na-mariana-popova-disha-vav-vrata-na-leo-bianki/135695 LifeZone.bg
Бившият на Мариана Попова диша във врата на Лео Бианки!

Симпатягата Лео Бианки вече си има конкуренция

И това е Ханес Перфлер, бившият на Мариана Попова, който готви от няколко седмици по БНТ през уикенда. Италианецът дава ценни съвети коя храна с какво вино да съчетаем.

Предаването му „Опитай света с Ханес“ се върти от средата на май, без да е рекламирано предварително. Външността на новия водещ също е променена. Той е подстригал дългата си до кръста коса, пуснал е брада и свалил няколко килограма.

Ханес има и ресторант в центъра на столицата.Освен в ресторантьорството, има солидна подготовка в туризма, спорта и модата. Разговарял е на чаша вино с Джон Траволта, Джордж Клуни, както и с Хю Грант.

За Ханес се заговори преди десетина години, когато имаше връзка с певицата Мариана Попова. Двамата имат и пораснала дъщеря Мария-Магдалена, която вече е на 15. Тя учи, кара сърф, плува, общителна е и много обича да готви с татко си в кухнята. Дори дава ценни съвети за приготвяне на хубава паста на роднини и приятели.

Бизнесменът Митко Събев кани Ханес да стане консултант на избата му в Поморие. Двамата се запознават в луксозния курорт Сент Мориц, където Ханес работи по онова време. С Мариана Попова ги запознава Орлин Горанов,след което двамата стават двойка и тя ражда дъщеря си от него.

„Борих се в началото да останем заедно, заради детето. Влюбени бяхме, но не се получи. Много сме различни, мислим различно, характерите ни са различни.Мисля, че сега е намерила точния човек“, казва Ханес. Той също има жена до себе си, с която е много щастлив. Казва се Жанет, има нощен клуб и двамата се разбират перфектно.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.