Близки до Жана Бергендорф: Не го прави, може да съжаляваш!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/blizki-do-zhana-bergendorf-ne-go-pravi-mozhe-da-sazhalyavash/144572 LifeZone.bg
Близки до Жана Бергендорф: Не го прави, може да съжаляваш!

Нова муха е влезнала в главата на Жана Бергендорф

Червенокосата певица е на 38 и има пораснал син Леон. Той се отглежда от баща му, защото изпълнителката имаше проблеми с дрогата. И още трудно се справя с този порок.

Но сега Жана Бергендорф иска да ражда за втори път и то от новия си приятел. С него се познават едва от няколко месеца, а тя още не се е решила да го покаже публично.

„Досега все съм ходела и попадала все на боклуци. От една измет на друга, много съм тъпа.Знам че за това вина имам самата аз, защото съм им обръщала внимание и съм мислила, че ще се поправят.

Ама то какъвто си, трудно се променяш. Сега обаче вече съм помъдряла и не искам такъв мъж до себе си“, хвали се певицата.

Близки до Жана Бергендорф обаче я съветват да не бърза да иска да ражда от новия си приятел. Тя го познава едва от няколко месеца и едва ли толкова добре, че да му роди и бебе. А и предвид тежкото й минало, те я съветват да не бърза и да премисли нещата.

„Как така ще ражда от някакъв, когото не познава добре, като има предвид богатия й опит с отрепки?! Като е толкова готин, защо го крие и не го показва.

Само това й трябва. Едва си е стъпила на краката и сега да надуе корема, а после гаджето й да я зареже с бебе на ръце. Ако не за себе си, за детето си да мисли“, съветват я те.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.