Болна ли е Мара Отварачката? (Шокиращи снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/bolna-li-e-mara-otvarachkata-shokirashti-snimki/111685 LifeZone.bg
Болна ли е Мара Отварачката? (Шокиращи снимки)

Мара Отварачката е плашещо слаба

Чалгарката в момента е на море с бияча Мирослав Соколов. Двамата с Миро Дзвера преминаха през голям скандал, в който стана ясно, че певицата яде яки тупалки от мъжа си. Той дори бе задържан, но Мария го оправда, че двамата се забавлявали по-твърдо в кревата и това бил техния начин да си доставят удоволствия. После обаче фолкаджийката се похвали, че от благодарност съпруг номер три й броил сто бона, за да забрави за боя и за заплахата с опрян, на челото, пистолет.

С днешна дата щастливата заралийка пусна снимки как се плацика на гръцкото море с мъжа си насилник.Само че феновете й се ужасиха от снимките, с които Марчето побърза да се похвали в нета.

На тях видяха една Мария, много отслабнала и с тяло, като на малко момиченце.

„Какво става с теб, Мария. Изглеждаш като болна от анорексия. И преди беше слаба, ама сега си направо плашеща. Вземи се в ръце, с тези диети да не си докараш някаква сериозна болест“, пишат й разтревожени фенове.

Да, Мария никога не е била пълна, напротив. Но сега тя няма нищо върху костите си и гледката е страховита. А така разчекната върху надуваемия крокодил буквално изплаши последователите си в мрежата.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.