Бомба! Дара призна истината за годеника си Ервин

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/bomba-dara-prizna-istinata-za-godenika-si-ervin/132771 LifeZone.bg
Бомба! Дара призна истината за годеника си Ервин

Дара или както е цялото й име Дарина Йотова сякаш изскача отвсякъде

Преди време „тази роля“ имаше Асен Блатечки. Но Дара е още „по-напред с материала“. От жури в „Гласът на България“, през една от най-колоритните участнички в „Денсинг старс“ към много телевизионни реклами, включително на Кауфланд с легендарния футболист Христо Стоичков. Да, лицето й е навсякъде, факт, който и на нея самата й  е трудно да повярва.

Дара още не може да проумее, как едно 16 годишно момиче, дошло в столицата, за да пробие в музикалния бранш  е получила толкова много дарове от съдбата.

„Такава съм си, постоянно излизам от зоната си на комфорт. Защото обичам сама себе си да провокирам, да вдигам летвата пред мен. И това ми помага, укротява дивото в мен, канализира ме“, смее се щурачката.

И обяснява, че никак не му е лесно на нейното гадже, лекарят Ервин Иванов. Но двамата имат такава връзка, че годеника й я приземява със спокойствието си, иначе би летяла много и не се знае би се приземила.

„Да, разбира се, че ревнува, но в границите на нормалното и простимото. И аз да съм и аз щях да ревнувам, защото обичам да съм сред хората, да комуникирам. Но той знае, че само него обичам и вероятно скоро ще ви изненадам с новина за сватба“, подхвърли усмихнато Дара.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.