Бритни Спиърс претърпя инцидент

Певицата разкрива инцидент с камина в имението си, при който лицето ѝ е изгоряло

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/britni-spiars-pretarpya-incident/143873 LifeZone.bg
Бритни Спиърс претърпя инцидент

Певицата разкрива инцидент с камина в имението си, при който лицето ѝ е изгоряло

Бритни Спиърс разкрива, че преди шест месеца е претърпяла ужасяващ инцидент с камината си, когато пламъци са избухнали в лицето ѝ. Инцидентът е бил толкова силен, че е изгорил миглите, веждите и част от косата ѝ.

Спиърс сподели в социалните мрежи, че е била сама, не е могла да получи незабавна помощ и че болката е била непоносима в продължение на няколко часа, страхувайки се, че ще трябва да отиде в болница заради тежки изгаряния.

Въпреки сериозността на инцидента, певицата успява да се възстанови след прием на болкоуспокояващи и сега казва, че се чувства добре.

Това не е първият инцидент, свързан с пожар в дома на Бритни Спиърс. През 2023 г. певицата също така подпали спортната си зала, като запали свещи, което унищожи голяма част от помещението.

Бритни, на която през 2021 г. беше прекратено настойничеството, понастоящем живее в имение в Лос Анджелис, САЩ. Тя подчерта облекчението си, че не е пострадала по-сериозно и при двата инцидента, и поддържа позитивна нагласa.

Междувременно новото гадже на певицата Бритни Спиърс официално се разведе с жена си. Пол Солис беше женен за Никол Мансила, която е бивша икономка на изпълнителката. Двамата сключиха брак преди осем години.

Източник: msn.com

1 Коментара

📇 Ticket; Transfer #HO80. Go to withdrawal => https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=ea62f261e529bcdec1f7ac53950c1d7d& 📇

2 weeks before

5s53fh

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.