Брус Уилис и Деми Мур се събраха

Двамата актьори имат три дъщери: Румър, на 35 г., Скаут, на 32 г., и Талула, на 30 г

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/brus-uilis-i-demi-mur-se-sabraha/126798 LifeZone.bg
Брус Уилис и Деми Мур се събраха

Двамата актьори имат три дъщери: Румър, на 35 г., Скаут, на 32 г., и Талула, на 30 г

Холивудските звезди Брус Уилис и Деми Мур обединяват усилията си, за да отпразнуват 30-ия рожден ден на най-малката си дъщеря Талула Уилис. Гордите родители споделиха моменти от специалния повод в Instagram, показвайки сплотеното семейство.

Емблематичната холивудска двойка, която има три деца, беше забелязана да се сгушва около рожденичката, а Деми Мур демонстрираше лъчезарна усмивка, облечена в сини дънки и торбеста черна жилетка.

Въпреки битката на Брус Уилис с фронтотемпоралната деменция, той изглеждаше щастлив и здрав, загърнат в шал и небрежно облекло.

Деми Мур изрази любовта си към Талула в надпис в Инстаграм, като заяви: "Обсипвам с любов нашия #брууски днес на 30-ия ѝ рожден ден".

Празненствата по случай рождения ден запечатаха различни моменти, сред които Талула облече спортен екип с родителите си, а по-късно се преоблече в тоалет с леопардов принт и златна корона.

Семейството продължи празника с вечеря, на която Талула избра бяла риза и черен панталон. Видеоклип показа как семейството пее "Честит рожден ден", докато тортата за рождения ден е запалена в пламъци, което добавя нотка на радост към събитието.

Източник: marca.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.