Царицата на фотошопа Антония Батинкова със страшен гаф! (Мрежата не й прости-снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/caricata-na-fotoshopa-antoniya-batinkova-sas-strashen-gaf-mrezhata-ne-y-prosti-snimki/137908 LifeZone.bg
Царицата на фотошопа Антония Батинкова със страшен гаф! (Мрежата не й прости-снимки)

Когато много искаш да се покажеш не такъв, какъвто си, нещата може да се объркат

Това се случи и с царицата на фотошопа Антония Петрова-Батинкова.Всяка жена иска да изглежда добре в мрежата, затова обработва снимките си с модерните програмки за разкрасяване.

Само че бившата Мис България 2009 е царица и рекордьорка по фотошопиране. Макар че не спира да ляга под ножа, за различни пластични корекции, ринопластика, използва само луксозна козметика,

Тоца винаги внимава какво пуска в мрежата, в стремежа си да изглежда съвършена.За което отделя много време и енергия.

Въпреки че меракът й е да се докара като 20-годишна холивудска звезда, застаряващата миска все пак направи огромен гаф, след който нелицеприятната истина лъсна.

Онзи ден Тоца пусна много кратко клипче в мрежата,  което нямаше как да гланцира и да манипулира, за да изглежда като порцеланова кукла в него.

Разликата бе огромна от снимките, с които залива нета, а мрежата не й прости и изригна с подигравки.И ожалиха съпруга й Ивайло Батинков, който гледа в профила й една физиономия, а си ляга с друга.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.