Чък Норис открива дъщеря си след 26 години! (Подробности+снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/chak-noris-otkriva-dashterya-si-sled-26-godini-podrobnostisnimki/124062 LifeZone.bg
Чък Норис открива дъщеря си след 26 години! (Подробности+снимки)

Звездата Чък Норис е емблематичен актьор

Във филмите, които е изиграл, пресъздава образа на екшън герой, който може да се справи с всеки злодей. Името му се нарежда до звезди като Брус Уилис, Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегери други.

Този непобедим смелчага, който се опитва да спаси света, крие дълбоко лична история. През 1991 година, 83 годишният актьор получава странно писмо по имейла.

Той вече е утвърден актьор и скоро ще влезе в образа на тексасткия рейнджър Уокър от едноименния сериал. Подателката на писмото е 26-годишната Дина,по онова време, която казва, че е негова дъщеря. Тя не иска нито пари, нито слава, само да се запознае с татко си, ако  пожелае.

Дина, родена през 1963 г., разбира от случаен разговор на майка й Джоана, че Чък Норис е  неин баща. Холивудската знаменитост не е бил женен никога за Джоана. Когата имат връзка през 60-те той вече е женен. Двамата се запознават в бар, след като приключва службата му във военновъздушните сили. Имат кратка авантюра, след което той се прибира при жена си.

Джоана разбира, че е бременна и решава да задържи бебето. Малко след това узнава, че гаджето й е женен и очаква бебе от съпругата си.

Джоана се омъжва малко след раждането на щерка си и дълго време Дина го приема за свой татко. След срещата обаче Чък Норис я приема за своя щерка и днес тя е особено близка с татко си и четирите му деца от двете му съпруги. Дина има три деца и работи като брокер, а Чък Норис насърчава внуците си да се занимават с кино.

Източник: edna.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.