Черни знаци на сватбата вещаели зловещ край за Мая и Георги Илиеви!(Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/cherni-znaci-na-svatbata-veshtaeli-zlovesht-kray-za-maya-i-georgi-ilievisnimki/142459 LifeZone.bg
Черни знаци на сватбата вещаели зловещ край за Мая и Георги Илиеви!(Снимки)

Образът на Георги Илиев продължава да буни мистерия, дори след показното му убийство

Споменът за Главния буди у много българи възхищение, при други пък омраза, но никой не е безразличен към неговата личност.

А днес станаха известни и черни прокоби, които предвещавали зловещия край на брака му с Мая Илиева.

Мая и Георги се запознават през 1992 година в столично заведение, а две години по-късно се женят.

Двамата са лудо влюбени и бързат да официализират връзката си.

Те купонясват в култовото мутренстко заведение по онова време, ресторант „Мираж“.Пред което година по-късно, когато е  само на 30 години, бива убит брата на Георги-Васил Илиев.

По време на церемонията обаче се случват няколко знака, които суеверните приемат като черна прокоба.

Венчалната халка на Георги Илиев не влиза без натиск в пръста му,  а булчинския букет, който Мая трябва да хвърли на чакащите моми, се чупи преди това.

Мая и Георги сключват и църковен брак, но и той не може да го предпази от куршума. Който застига Главния през 2005 година.А Мая Илиева така и не забравя Георги Илиев, колкото и връзки да е имала след неговия разстрел.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.