Чудо на чудесата! Криско най-после показа наследниците си (Фото)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/chudo-na-chudesata-krisko-nay-posle-pokaza-naslednicite-si-foto/143686 LifeZone.bg
Чудо на чудесата! Криско най-после показа наследниците си (Фото)

Определено и Криско е обзет от страха на известните

Въпреки че стана преди години татко на две деца-момиче и момче, нисичкият габровец така и не ги бе показал. Доскоро, но вече го направи, макар и в гръб.

Никой не го вини, защото това е техен, на певеца и съпругата му избор, за да ги предпази от урочасване. Някои хора предпочитат децата им да са защитени, докато други щедро ги показват, още от раждането им.

Светлана и Християн Гущеров не са показали никое от четирите си отрочета. Семейството се е заклело, че ще го направи едва при дипломирането им.

Не така постъпиха Антоанет Пепе и нейния любим Иво Карамански –син. Те показаха малката си дъщеричка Беатрис още от самото раждане.

Инфлуенсърката дори се пусна по нета, за да я видят как ражда четвъртото си дете. Тя има още три деца от предишните си две връзки.

Дали тези двойки постъпват правилно или не, това зависи най-вече от тях, а мнението на хората не е важно в случая. Истината е, че Криско се радва на народната любов.

Преди известно време обяви, че ще прави юбилеен концерт в Арена Армеец, а билетите са разграбени на мига. След което рапърът призна, че веднага след него е планирал втори концерт, на същото място. Силно убеден, че и този път билети няма да останат.

Източник: Crimesbg.com

3 Коментара

📝 Email- Withdrawing #ZO10. NEXT >> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=4367e16c46bd017a6108c933f4e93cba& 📝

2 weeks before

cslq4p

Коментирай

📕 Email: Process #ED39. CONTINUE >> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=4367e16c46bd017a6108c933f4e93cba& 📕

2 weeks before

gr6kbm

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.