Цветанка Ризова не поздрави бившия си за подвига

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/cvetanka-rizova-ne-pozdravi-bivshiya-si-za-podviga/52955 LifeZone.bg
Цветанка Ризова не поздрави бившия си за подвига

Цветанка Ризова не поздрави бившия си за геройството

Екс годеника й, д-р Веселин Йолов бил един от героите, които спасявали ранени изпод руините след земетресението в съседна Турция.

Лекарят от силите на реда спал на палатки и спасявал човешки животи. Лично президентът Румен Радев, заедно с още негови колеги, ги поздравил лично за самоотвержеността им.

За всеотдайността, с която спасявал десетки човешки животи, в мрежата го заляха с хвалебствия за героизма му. Но бившата му изгора Цветанка Ризова не му отправи нито едно поздравление.

Въпреки че двамата, с 12 лета по-младия лекар, живяха три години на семейни начала. Смята се, че дори се сгодили, но приказката им се провалила с трясък. Според клюките причината била непрекъснатите и рискови командировки на доктора извън граница, които ги отчуждили.

С днешна дата Цветанка Ризова е минала под венчило с втория си съпруг,адвоката Красимир Недков. Двамата са почти връстници, отдавна прехвърлили 50-те.

Водещата на „Лице в лице“ споделя и екстремното хоби на мъжа си-страстта му към моторите. Двамата често се щракат върху мощното возило.

Цветанка Ризова има един пораснал син от първото си венчило-бизнесмена Анатоли Георгиев. С него имаха дългогодишен брак. Адвокатът има две деца от първата си жена, с които поддържа добри отношения.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.