Цветанка Ризова потъна в скръб

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/cvetanka-rizova-potana-v-skrab/70271 LifeZone.bg
Цветанка Ризова потъна в скръб

Тежка лична драма налегна журналистката Цветанка Ризова

Водещата на „Лице в лице“ е загубила майка си. Родителката си е отишла от белия свят, а Ризова е безутешна след загубата.

Цветанка Ризова не обича да излага подробности около личния си живот. Тя не открехва каква е причината за загубата на майка й, но споделя, че много й липсва.

Родният град на водещата е Кюстендил. Оттам тя е прибрала цветята на майка си ,за които възнамерява да се грижи всеотдайно.

„Не съм много опитна в отглеждането на цветята. Те са винаги на ръба да изсъхнат, но все ги спасявам в последния момент. Искам да оцелеят, защото те са част от спомена за моята майка“, споделя тя пред колегите си.

Покрай личната трагедия водещата често връщала назад спомените си от детството в Града на черешите. Тя живеела със семейството си в къща, като двора бил потънал в цветя.

„Къщата, в която живеех имаше двор, целия осеян с цветя. Навсякъде беше свежо, ароматно, красиво. Гостите ни сядаха на двора и водеха дълги и интересни разговори с нашите. Беше като картинка от приказките“, връща назад лентата телевизионната звезда.

Но в този труден момент Цветанка Ризова получава подкрепа от настоящия си партньор. Тя съжителства повече от година с адвокат Красимир Недев. Двамата живеят в апартамент в столичния квартал „Лозенец“.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.