Цветанка Ризова тайно минала пред олтара (Водещата се появи с брачна халка – Снимка)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/cvetanka-rizova-tayno-minala-pred-oltara-vodeshtata-se-poyavi-s-brachna-halka-snimka/44367 LifeZone.bg
Цветанка Ризова тайно минала пред олтара (Водещата се появи с брачна халка – Снимка)
Журналистката лъсна с брачна халка в студиото на „Лице в лице”

Цветанка Ризова провокира слухове, че се е омъжила, заради брачната халка, с която се появи в ефир, малко преди да излезе в отпуска. Водещата на актуалното политическо предаване „Лице в лице” до сега не е виждана да носи никакви пръстени.

Сега обаче вниманието на драгите зрители бе привлечено от чисто новичко бижу. Което блести на безименния й пръст. А точно там на дясната ръка омъжените госпожи поставят по традиция брачните си халки. Затова зрителите заподозряха, че 57-годишната разведена Ризова е сключила отново брак.

Журналистката отдавна е във връзка с известен столичен адвокат. Който се казва Красимир Недев. Двамата често бяха засичани на различни светски събития. А , че кроят планове за брак се разчу още преди месеци. Тогава се коментираше и слух, че за кум ще изберат обичания от всички естраден певец Васко Кеца. Той бил много близък с ВИП двойката и често им гостувал вкъщи.

Говори се още, че журналистката минала под венчило около рождения си ден, който празнува на 1 юли. С адвокатът са се разписали само в Гражданското.

Сега влюбените планират меден месец и сватбеното пътешествие, след като водещата излезе в редовен годишен отпуск.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.