Цял бащичко! Невена Цонева и Венелин Венков показаха сина си (Фото)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/cyal-bashtichko-nevena-coneva-i-venelin-venkov-pokazaha-sina-si-foto/142666 LifeZone.bg
Цял бащичко! Невена Цонева и Венелин Венков показаха сина си (Фото)

Невена Цонева и Венелин Венков най-после показаха сина си

Шестгодишният Сашко бе гост, заедно с майка си, в телевизионно предаване.

Досега бившата певица на Слави Трифонов се притесняваше да покаже публично детето си, заради страх от зли очи.

Но малкият вече е пораснал и  по всичко си личи, че е доста „окумуш“ дете. Оказа се, че Александър изобщо не се притеснява от камерите,  екипа, водещата и съвсем освободено и наперено се държа в студиото.

Изглежда родителите му са успели добре  да го възпитат. Те са го научили на много неща, както и да бъде уверен в себе си и то още от малък.

„Цял бащичко! Одрал е  кожата на татко си! Какво сладко и добре възпитано момченце, много отракано, браво“, бяха част от положителните отзиви за сина на музикалното семейство.

Невена Цонева и Венелин Венко са заедно, много преди да се роди сина им Александър. За Невена това е първи брак и  първо дете.

Съпругът й  Венелин Венков има един брак зад гърба си, но няма деца. Той завършил катастрофално, когато един ден бившата му съпруга си събрала багажа и без никакво обяснение заминала при любовника си.

След която травма Венелин загубил вяра в жените. Единствено Невена му я върнала, а Венко я обожава, защото е добра, искрена и обичлива, и той не би я предал.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.