Да накараш един мъж да се влюби… използвайки „мъжките трикове“

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/da-nakarash-edin-mazh-da-se-vlyubi-izpolzvayki-mazhkite-trikove/44308 LifeZone.bg
Да накараш един мъж да се влюби… използвайки „мъжките трикове“
Това е мъжът, за когото никога не трябва да си губите времето!
 

Най-интересният въпрос, който ми се задава напоследък, е дали половите характеристики могат да се използват за собствени цели. Например, когато една жена използва техники, които обикновено се използват от мъжете или обратното? Възможно ли е това и действа ли?

Отговорът е по-скоро смесен. Всичко зависи от това докъде ще стигнете „взимайки навиците на противоположния пол“.

Например, мъжествените жени не предизвикват възхищение в срещуположния пол. Техните дрехи, поведение, навици дори могат да ги отблъснат. По правило те са твърде упорити, властни, сурови, искат да доминират и контролират всичко.

Естествено, такава жена няма да привлече силния пол. Но има неща, които еднакво се оценяват и от мъжете, и от жените. Наричам ги „много ценни умения“. Можете да ги включите, когато разговаряте с мъжете и всеки ще ви смята за неустоима.

Ако се научите да практикувате тези качества и да ги управлявате правилно, със сигурност ще бъдете забелязани. Мъжете са привлечени от собствените си методи, но без фанатизъм.

Смешно, нали? Иронията е, че повечето от тези техники се считат за „наистина мъжествени“ и работят еднакво добре за всички.

Така че, нека започнем да изучаваме психологически мъжки техники, които също можете успешно да използвате, за да накарате някой мъж да се влюби във вас.

1. Не се извинявайте … и не се сдържайте. Бъдете горди със себе си за това кои сте. Повечето жени вярват, че самоутвърждаването е истинско мъжествено качество. Но не е! Самоувереността е много ценно качество, независимо кой го притежава – мъж или жена. Въпреки че понякога това качество се тълкува неправилно като арогантно и грубо поведение. Всъщност да вярвате в себе си и да се харесвате е нещо положително. Защото подлост е да наранявате другите с действията си, докато самоутвърждаването е, когато сте твърдо изправени на земята и не се страхувате да изкажете на глас собствената си позиция. Не бива, обаче да обиждате или унижавате никого.

2. Никога не трябва да бягате след никого. Ако той наистина се интересува от вас, няма да има нужда да го преследвате!

Този тип поведение се счита характерно за мъжете. Всъщност това е много ценно качество на хората, които уважават себе си. Винаги съмняващите се хора буквално преследват тези, които харесват. Те наивно вярват, че в света има сили, които могат да накарат някой да се влюби в тях. Нямате нужда от мъжко внимание, за да се почувствате цели и самодостатъчни.

3. Бъдете мистериозни. Мистерията е интригуваща много повече от логиката и фактите. Мистерията не е изключителна за мъжете, но трябва да признаете, че често е много трудно да ги разберете. А образът на мистериозен непознат, който те обичат да носят върху себе си, изглежда много интересен в очите на една жена.

Защо не направиш същото и не се превърнеш в една тайнствена дама? Със сигурност ще привлечеш мъжете като магнит.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.