Да си тръгнеш с достойнство: Как истинската жена се разделя с любимия (3 силни постъпки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/da-si-tragnesh-s-dostoynstvo-kak-istinskata-zhena-se-razdelya-s-lyubimiya-3-silni-postapki/44365 LifeZone.bg
Да си тръгнеш с достойнство: Как истинската жена се разделя с любимия (3 силни постъпки)
Нито една раздяла не е приятна, но е важно да запазите достойнство

Психолог съветва как истинската жена да запази себе си и да не се обезцени при евентуална раздяла с партньора. За да скъсате с любим човек са нужни само 5 минути, но да спрете да мислите за него ще ви трябват може би години.

Не го преследвайте

Както е известно силният пол е доста различен по отношение на психологията. Мъжът действа по мъжки, той предлага връзка, а жената се съгласява или отказва. Ето защо ако половинката ви реши да скъса връзката една истинска жена ще приеме решението. Тя няма да тича след него, няма да прави опити да си го върне. Никога няма да се унижи с подобни действия.

Животът продължава и без него

Жената, която цени своята стойност трябва да е наясно, че може да продължи напред и без него. Тя не вижда в него единствено партньор или баща, без който е немислимо да живее.

Затова е важно зарязаната половинка да обича себе си и да цени своята стойност. Така, че когато той къса съюза, тя трябва да го приеме с достойнство. Жена, която уважава и цени себе си, никога не се обажда на бившия си партньор. Освен това тя не се опитва да му доказва, че някъде е била права или е грешала. Действия като това я унижават.

Запазете достойнството си ако ви зарежат

Всеки край означава ново начало

Истинската жена винаги е ценна и след раздялата продължава да живее обичайния си живот: грижи се за здравето, красотата и физическото си тяло. Тя знае със сигурност, че раздялата я извежда на ново ниво. Сигурна е, че следващият й партньор ще притежава качества, които предишният не е имал.

Източник: wday

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.