Данчето Христова се обясни в любов на мъж: Великане мой!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/dancheto-hristova-se-obyasni-v-lyubov-na-mazh-velikane-moy/116120 LifeZone.bg
Данчето Христова се обясни в любов на мъж: Великане мой!

Данчето Христо се обясни в любов

Любимата изпълнителка на поколения българи винаги е била много емоционална. Гонещата 80-ка естрадна фурия обаче не се отказва от любовта.

За големите любови на Йорданка Христова се носят легенди, според една от горещите клюки тя е имала страстна афера с покойния Фидел Кастро.Но освен духовни знаци, кубинския лидер е оставил и материални знаци на възхищението си към нея.Това били четири картини от богатата му арт колекция, които при продажба биха направили Данчето Христова милионерка, твърдят изкуствоведи.

Самата певица също признава, че дълги години е била любимка на покойния Кастро и е пяла на много правителствени тържества в Хавана.

Гореща, като латино дива, звездата не се предава на възрастта.

„Великане мой, бъде честит!Прегръщам те с много обич!“ . С тези думи шеметната певица поздрави по-младия си колега Васил Найденов. На 3 септември Васко Кеца чукна 73, а Христова не забрави да поздрави любимия си колега.

Приятелството на Васко Кеца и Данчето Христова датира много назад в годините. Между тях никога не е имало завист, злоба или мръсни номера под кръста, доверяват и техни колеги.

Въпреки възрастта си, двамата певци продължават да са във форма и да радват феновете си с вечните си хитове.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.