Данчето Христова сподели тайната си диета за младост

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/dancheto-hristova-spodeli-taynata-si-dieta-za-mladost/113824 LifeZone.bg
Данчето Христова сподели тайната си диета за младост

Йорданка Христова винаги е изглеждала зашеметяващо

Естрадната прима ще отбележи своя юбилей-80 години с грандиозен концерт в НДК.Заради което, още от пролетта се подготвя за този момент.

Наскоро е започнала диета, за да е в топ форма на своето представление през есента.Звездата винаги е изглеждала зашеметяващо, както в лице, така и във фигура, което често е повод за завист от нейните колежки.

Данчето Христова никога не е била привърженик на пластичните операции и на интервенциите. Винаги е твърдяла, че гладката си кожа  и перфектната си фигура дължи на гените. Както и на здравословния начин на живот, който води от дълги години. Тя не се е  подлагала на екстремни диети, нито на периодично гладуване, за да не причинява излишен стрес на тялото си. Единственото, което е правила е да внимава какво консумира, да пие много вода, както и да избягва тлъстите меса, също да се храни винаги балансирано. Месо консумира само през деня и винаги гледа да не е тлъсто.И всяка сутрин отделя по половин час за любимата си йога.

Сега се подлага на измислената от нея „зелена диета“. Това включва любимите й зеленчуци, които присъстват на трапезата й, като броколи, тиквички, спанак и краставици. Естрадната изпълнителка произвежда част от тях в градината си в Царево. На морето прекарва почти цялото люто, където се зарежда и релаксира.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.