Дебора от Стара Загора „разцепи мрака“ с признание! Кралските особи „ряпа да ядат“

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/debora-ot-stara-zagora-razcepi-mraka-s-priznanie-kralskite-osobi-ryapa-da-yadat/142831 LifeZone.bg
Дебора от Стара Загора „разцепи мрака“ с признание! Кралските особи „ряпа да ядат“

Изглежда суетата и нея налази, смятат в нета

Речта иде за Дебора от Стара Загора и най-вече последното й изказване. Повече му приляга да се каже изцепка, защото на такова прилича.

И тя е, че момата призна, че никога не се е качвала на влак. Признанието й опули мнозина в мрежата.

Защото Дебора Михайлова напълно съзнателно и сериозно заяви, че за първи път ще се качва на влак. Налагало й се, понеже вече е студентка в столицата и трябва да си намери квартира, тъй като не искала да живее в студентското общежитие.

Дебора трябвало да отпътува на определена дата, но на нея всички автобуси за София били заети и нямало места.

„Няма свободни места, а досега винаги съм пътувала до столицата с автобуси. Но сега ми се налага да се кача на влак, не съм го правила, не знам как ще стане. В шок съм, хора“, избухна Дебора в  мрежата и предизвика всеобщо удивление.

Първо, за какво занимава хората с подобни прозаични и лични неща, и наистина ли е откровена или лъже, че никога не е ползвала този народен транспорт. Все пак не е кралска особа, подиграха й се зевзеци.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.