Деми Мур претърпя заболяване и отслабна с 20 килограма

Това се случва по време на снимките на предстоящ филм на ужасите/научна фантастика

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/demi-mur-pretarpya-zabolyavane-i-otslabna-s-20-kilograma/141956 LifeZone.bg
Деми Мур претърпя заболяване и отслабна с 20 килограма

Това се случва по време на снимките на предстоящ филм на ужасите/научна фантастика

Деми Мур, която и преди е говорила за здравето си, разказа за преживяното в скорошно интервю.

61-годишната холивудска икона разкри колко интензивно е било заснемането на филма „The Substance“, в който участва заедно с известната актриса Маргарет Куали. Седнала за интервю пред медия в Лондон, където към нея се присъединиха Маргарет и сценаристката и режисьорка на филма Корали Фаржо, Деми разкри, че по време на продукцията е припаднала от нещо.

В статия, написана от Емили Землър и публикувана от LA Times вчера, се разказва за преживяванията на актрисите на снимачната площадка на „Субстанцията“ - кървавото продължение на дебютния филм на Корали от 2017 г. „Отмъщението“.

„За да добиете представа за интензивността, първата седмица, в която имах почивка и в която работих само с Маргарет, получих херпес“, разкрива звездата от „Стриптийз“.Отслабнала с около 20 килограма по време на снимките.

Според Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) херпесът, известен още като херпес зостер, е заболяване, при което се появява болезнен обрив, който на засегнатото лице може да бъде разположен както от дясната, така и от лявата страна на тялото и често е сърбящ или мравучкащ.

Източник: msn.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.