Дениз Хайрула обърна рождения си ден на оргия (Моми от Ергенът гуляят с райски газ и алкохол – Снимки)

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/deniz-hayrula-obarna-rozhdeniya-si-den-na-orgiya-momi-ot-ergenat-gulyayat-s-rayski-gaz-i-alkohol-snimki/44363 LifeZone.bg
Дениз Хайрула обърна рождения си ден на оргия (Моми от Ергенът гуляят с райски газ и алкохол – Снимки)

Моми от Ергенът дишат райски газ в комбинация с алкохол, напук на забраните

Рожденият ден на Дениз Хайрула се превърна в истинска вакханалия, забелязаха феновете й. Риалити звездата пусна няколко сторита, от които се разбра как се е забавлявала на празника си.

Освен буйни танци и кикотене до зори – това за ергенката си е нещо нормално, то след полунощ се появиха и нови клипчета, от които става ясно, че Дениз и Габи и още техни дружки в малките часове са се друсали с райски газ.

Да ги похвалиш тези момичета.  Едва ли си дават сметка какъв пример са за всички, ненавършили  пълнолетие, които им следват профилите. Преди няколко дена Парламентът издаде забрана за продажбата на райския газ на малолетни, както и неговата употреба в затворени помещения.

Момите от Ергенът обаче са свикнали да са на ръба и без да се замислят промотират употребата на забраненото вещество.

Макар да не е наркотик, райският газ създава друга представа за истинската действителност. Ако употребиш от газа може да се появи затруднение по време на изпълняване на всекидневни задължения, например когато слизаш или се качваш по стълби. Тези, които са надрусани с райски газ стват опасни не само за самите себе си,но и за околните.  Предозирането може да доведе до халюцинации, както и до психоза и склонност към самоубийство.

Добре поне, че Дениз Хайрула не държи да е модел на поведение, но белята е в това, че като цяло е доста популярна.

Източник: vbox7.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.