Диана Димитрова: Дано има справедливост за мен след Гешев

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/diana-dimitrova-dano-ima-spravedlivost-za-men-sled-geshev/111839 LifeZone.bg
Диана Димитрова: Дано има справедливост за мен след Гешев

Диана Димитрова не се е отказала от битката

За първи път актрисата посочи името на своя насилник Юлиан Вергов. И заяви, че двамата наистина са имали любовна връзка.

Това тя направи в канала на известен блогър, където даде просторно интервю.

Актрисата се надява, след свалянето на Гешев и назначаването на нов главен прокурор, за нейния казус да има справедливост.

В своя защита посочи казаното от реквизитора на сериала „Откраднат живот“ Михаил Чехларов.

Той твърди, че не е съгласен с колегите си, които писаха отворено писмо до медиите, че побой не е имало.

„Чудя се как удобно някои забравиха истината и се подписаха под неверни неща.Дотук сме трима, които имаме доблестта да не забравим удобното. Надявам се и други да се осъзнаят“, написа Чехларов в социалните мрежи. А под поста му Диана Димитрова написа, че истината все пак ще „избие със страшна сила“.

По думите на Димитрова наблюдаващия прокурор, по това време е взел за „ключов“ свидетел гримьорката Велина Павлова. Именно тя заяви, че актрисата паднала върху закачалката. Отрече да е бита ,блъскана в стената и ритана от Юлиан Вергов. Заради това прокуратурата отказа да се образува досъдебно производство.

„Едно е да даваш показания в полицията, друго в съда. Защото там може да те тикнат затвора за лъжесвидетелство“, заяви Димитрова.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.