Дичо призна: Цяла година се борих с бактерия, която ме стопи с 40 кг!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/dicho-prizna-cyala-godina-se-borih-s-bakteriya-koyato-me-stopi-s-40-kg/125425 LifeZone.bg
Дичо призна: Цяла година се борих с бактерия, която ме стопи с 40 кг!

Дичо връща назад лентата, когато се стопил от мистериозна бактерия

Фронтменът на Д-2 признава, че тази случка била кошмарна за него. Когато преди време лекарите открили в организма му салмонелна бактерия.

Музикантът няма представа как и откъде е попаднала в организма му, но нещата не били добре за него. Лекарите го посъветвали да не консумира месо цяла година, за да може тя да „напусне“ тялото му. Иначе здравословното му състояние щяло да се влоши още повече.

„Заради тази бактерия смъкнах цели 40 килограма от себе си, превърнах се в ходещ скелет. Всички ме питаха как съм отслабнал, а за мен беше истински кошмар.

Не, не свалих килограми заради диети или интензивен спорт, а заради тази гадна и мистериозна бактерия. Но след това се отучих от мръвките и затова станах вегетарианец“, връща назад лентата Дичо.

Сега обаче нещата били повече от прекрасни. В края на миналата година той стана на 50 и уверява, че е в отлично здраве. Тренира в боксовата зала, прави коремни преси и пие сок от алое вера, който го зарежда със сили и енергия.

За бившето си гадже Диляна Попова твърди, че са запазили прекрасните си отношения. Разделили се, защото тя „много пътуваше постоянно я нямаше“.  

Източник: Хотнюз

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.