Диляна Попова окончателно забрави Блатечки: Уреди се с две гаджета!

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/dilyana-popova-okonchatelno-zabravi-blatechki-uredi-se-s-dve-gadzheta/52823 LifeZone.bg
Диляна Попова окончателно  забрави Блатечки: Уреди се с две гаджета!

Диляна Попова все по-рядко си спомня за Асен Блатечки

Моделката, която има син от палавника, вече не мисли за него. Двамата се разделиха преди две години, но поддържат нормални отношения заради общото си дете.

Актьорът на няколко пъти пробва да завърти сериозно семейно гнездо с красавицата от Гулянци, но така и не се получи. Блатечки има и голяма дъщеря от режисьорката Катерина Горанова, с която също не успя да създаде стабилно семейство.

Но въпреки че не става за моногамен съпруг, Асен Блатечки поне се грижи всеотдайно за децата, които е създал.

Диляна Попова, която завъртя пламенна афера с Блатечки на снимачната площадка на „Стъклен дом“, дълго ближеше рани и не можеше за го забрави след раздялата.

Но с днешна дата вероятно се е  отърсила от магнетичния му чар и вече върти любов не с един, а с двама момци.

Поне така се показа на доста любопитно фото в социалните мрежи. На него моделката е легнала, а от двете й страни до нея, в същата поза има не един, а двама мъже.

Композицията чаровницата е нарекла „Призрак“.

Само че, за радост на мъжката половина на феновете й, това не са новите й любовници. А певците Венци Венц и Павел, в чийто нов проект участва манекенката.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.