Динозаврите в чалгата не уважиха РД на най-младата си колежка

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/dinozavrite-v-chalgata-ne-uvazhiha-rd-na-nay-mladata-si-kolezhka/111590 LifeZone.bg
Динозаврите в чалгата не уважиха РД на най-младата си колежка

Данна навърши 19 преди дни

Даниела Пирянкова, както е истинското име на най-младата чалгарка, вдига шумен купон с приятели и съученици в столично заведение. В края на миналия месец тя бе и абитуриентка, като завърши гимназия в родния и град Хисаря.

Пирянкова бе едно от откритията на Слави Трифонов. Но тогава бе малко пълничко и не толкова забележимо момиче, като колежката си Крисия, детето чудо.

После тя напълни устните си с хиулорон, тунингова се, отслабна и се вля в редиците на чалга певиците. Като стана една от най-младите в бранша, с пълен график участия и много предпочитана като певица.

Това, вероятно е предизвикало завистта в чалга динозаврите, които недолюбват младите певици в бранша. Затова разбираемо на соарето ги нямаше разпознаваемите лица като Преслава, Емануела, Галена, Десислава. Но изненадата дойде  и от това, че празника не уважиха и нейните връстнички като Малката, Деситата, Лидия  и други.

„Разбираемо, честа проба завист“, защитиха я нейни приятелки.

Дали обаче реакцията на по-младите чалгарки не е провокирана от характера на Данна, който според слуховете, бил доста чепат и невъзможен. Или наистина в чалга бранша думата „приятелство“ е табу, коментират близки до чалга певиците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.